Loading...

SVH PALVELUT

Kuljetuspalvelut

Lentokuljetuspalvelut

Lentokuljetuspalvelut ovat SVH -liiketoiminnan ydin, joka auttaa kumppaneita lentorahtipalveluissa kuljettamaan eri vaikeusasteen lähetyksiä kaupallisten tai tilauslentoyhtiöiden kautta. Pääkonttorimme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, ja yhteistyökumppaniverkostomme mahdollistaa toimitukset minne tahansa. Kokenut tiimimme avustaa vaarallisten aineiden toimituksissa, eläinten ja lemmikkieläinten kuljetuksessa sekä valvotun rahdin ja arvokkaan rahdin kuljetuksessa.


Lue lisää
MERIRAHTI

Helsingin ja Kotkan satamissa sijaitsevilla varastoilla ja terminaaleilla tiimillämme on asiantuntemusta meri- ja merirahtipalveluista maailmanlaajuisesti. Tiimimme tukee lähetyksiä mutta auttaa myös asiakirjoissa, tullauksella, tariffiluokittelulla sekä muilla toimenpiteillä.


Lue lisää
MAANTIEKULJETUKSET

SVH:n maantiekuljetukset tarjoavat korkealaatuista maantiekuljetusta, vakiopalveuista LTL (Less-than-Truck Load), PTL (Part) tai FTL (Full-Truck Load) kuljetuksiin. Mukaan lukien lämpötilakontrolloidut ja erittäin turvatut kuljetukset.

Lue lisää
RAUTATIEKULJETUS

Rautateiden tavaraliikennepalvelumme tarjoaa kaupallisia etuja, kuten luotettavuutta sekä nopeaa ja kustannustehokasta toimintaa. Meillä on erityinen asiantuntemus tavarankuljetuksista Euroopan ja IVY-maihin ja Aasiaan, hyödyntäen ainutlaatuista Trans-Siperian rataa.
Lue lisää
Etkö löytänyt etsimääsi palvelua? Älä epäröi ottamalla meihin yhteyttä. Voit jättää puhelinnumerosi (tai sähköpostiosoitteesi), niin otamme sinuun yhteyttä alle tunnissa ja autamme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja tiedusteluissa.

Palvelut

Lähetys YVI-Maihin

SVH mahdollistaa siirtolähetystesi vaivattoman ja ammattimaisen lähettämisen Helsinki-Vantaan lentokentän tai Kotkan sataman kautta YVI-maihin. Konsolidointikeskuksemme Liettuassa antaa meille mahdollisuuden toimittaa maantierahtinne paitsi nopeasti, myös kustannustehokkaasti.


Lue lisää
Kuljetuksen Varastointipalvelut

Tilapäiset varastot mahdollistavat asiakkaillemme edukkaamman kuljetuskustannusten ja tavaroiden kuljetusjärjestelyjen yksinkertaistamisen. Kehittynyt varastoinfrastruktuurimme sijaitsee Suomessa ja Liettuassa.
Lue lisää
Tulliselvitys & Välityspalvelut

SVH käsittelee vuosittain tuhansia tullausilmoituksia asiakkaidemme puolesta sekä muita kauppaan ja logistiikkaan liittyviä asiakirjoja.

• Tuonnin ja viennin tulliselvitys
• Väliaikaiset tiedoksiannot
• T1 (NCTS) -asiakirjat ja muut T-asiakirjat
• Sataman asiakirjat
• CMR ja muut asiakirjat

Lue lisää