Loading...

Best Webflow Template for Your Startup

Maker is a powerful UI kit template for your startup! 6 variations of landing pages, blog and help center CMS functionality, plenty of inner pages and a huge pack of components that will help you to build your website.

Kansainvälinen rahdinhuolintapalvelu

SVH Finland tarjoaa maailmanlaajuisia logistiikkapalveluita, jotka ovat auttaneet tuhansia asiakkaita ympäri maailmaa, mukaanlukien lentokuljetuksia Suomessa sekä kansainvälisille toimipisteille.

SVH Finland

Helsinki-Vantaan lentokentän ytimestä

Olemme huolintayritys joka tarjoaa logistiikkapalveluita ympäri maailmaa. Tarjoamme ilmakuljetuksia Suomessa sekä kansainvälisille toimipisteille. Olemme jo vuosia auttaneet tuhansia asiakkaita ympäri maailmaa. Tavoitteemme on luotettavasti tukea asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita kaikin eri tavoin.

Meistä
SVH-tiimimme on auttanut maailmanlaajuisesti tuhansia yrityksiä haastavissa kuljetuspalveluissa.
Arvostamme ajan myötä syntyneeseen luottamukseen, mitä ylläpidämme jatkuvasti.

Lentokuljetuspalvelut

Lentokuljetuspalvelut ovat SVH -liiketoiminnan ydin, joka auttaa kumppaneita lentorahtipalveluissa kuljettamaan eri vaikeusasteen lähetyksiä kaupallisten tai tilauslentoyhtiöiden kautta. Pääkonttorimme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, ja yhteistyökumppaniverkostomme mahdollistaa toimitukset minne tahansa. Kokenut tiimimme avustaa vaarallisten aineiden toimituksissa, eläinten ja lemmikkieläinten kuljetuksessa sekä valvotun rahdin ja arvokkaan rahdin kuljetuksessa.

• Yleiskatsaus sivustomme toimitusalueista
• Käytöstäpoisto ja käyttöönotto toimenpiteet
• Erikoispakkauspalvelut
• Kulkuneuvot herkän rahdin kuljettamiseen
• Tuki ja apu ennen toimitusta, sen aikana ja toimituksen jälkeen

Lue lisää
Testimonials

Over 100,000 Happy Users All Around the World

SVH ja johtavat yritykset

International Air Transport
Association (IATA)
International Federation of Freight Forwarders Associations (FIATA)
WCA World
World Cargo Alliance
Finnish Freight Forwarding and
Logistics Association (FIFFLA)
MERIRAHTI

Helsingin ja Kotkan satamissa sijaitsevilla varastoilla ja terminaaleilla tiimillämme on asiantuntemusta meri- ja merirahtipalveluista maailmanlaajuisesti. Tiimimme tukee lähetyksiä mutta auttaa myös asiakirjoissa, tullauksella, tariffiluokittelulla sekä muilla toimenpiteillä.


Lue lisää
MAANTIEKULJETUKSET

SVH:n maantiekuljetukset tarjoavat korkealaatuista maantiekuljetusta, vakiopalveuista LTL (Less-than-Truck Load), PTL (Part) tai FTL (Full-Truck Load) kuljetuksiin. Mukaan lukien lämpötilakontrolloidut ja erittäin turvatut kuljetukset.


Lue lisää
RAUTATIEKULJETUS

Rautateiden tavaraliikennepalvelumme tarjoaa kaupallisia etuja, kuten luotettavuutta sekä nopeaa ja kustannustehokasta toimintaa. Meillä on erityinen asiantuntemus tavarankuljetuksista Euroopan ja IVY-maihin ja Aasiaan, hyödyntäen ainutlaatuista Trans-Siperian rataa. 

Lue lisää
Etkö löytänyt etsimääsi palvelua? Älä epäröi ottamalla meihin yhteyttä. Voit jättää puhelinnumerosi (tai sähköpostiosoitteesi), niin otamme sinuun yhteyttä alle tunnissa ja autamme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja tiedusteluissa.
HINNAT

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, niin palaamme takaisin arkipäivisin alle tunnissa. Annamme mielellään hinnoitteluvaihtoehtoja ja lisätietoja toimituksista.

NIKITA Bernardelli
sales@cargo1.fi
+358 400 670997
Ota meihin yhteyttä
LÄHETYS YVI-MAIHIN

SVH Finland mahdollistaa siirtolähetystesi vaivattoman ja ammattimaisen lähettämisen Helsinki-Vantaan lentokentän tai Kotkan sataman kautta YVI-maihin. Konsolidointikeskuksemme Liettuassa antaa meille mahdollisuuden toimittaa maantierahtinne paitsi nopeasti, myös kustannustehokkaasti.Lue lisää
KULJETUKSEN VARASTOINTIPALVELUT

Tilapäiset varastot mahdollistavat asiakkaillemme edukkaamman kuljetuskustannusten ja tavaroiden kuljetusjärjestelyjen yksinkertaistamisen. Kehittynyt varastoinfrastruktuurimme sijaitsee Suomessa ja Liettuassa.Lue lisää
TULLISELVITYS JA VÄLITYSPALVELUT

SVH Finland käsittelee vuosittain tuhansia tullausilmoituksia asiakkaidemme puolesta sekä muita kauppaan ja logistiikkaan liittyviä asiakirjoja.

• Tuonnin ja viennin tulliselvitys
• Väliaikaiset tiedoksiannot
• T1 (NCTS) -asiakirjat ja muut T-asiakirjat
• Sataman asiakirjat
• CMR ja muut asiakirjat

Lue lisää
Ota meihin yhteyttä

Mukava nähdä sinut meidän suomalaisissa kodeissa!

Toimisto
HELSINKI-VANTAA AIRPORT
Rahtitie 3, 01530 Vantaa, Suomi
sales@svhfinland.fi
+358 400 670997
Satamavarasto
HELSINKI Vuosaari Harbour
Seilorinkatu 1, 00980 Helsinki, Suomi
sales@svhfinland.fi
+358 400 670997
Ota meihin yhteyttä